Hvis der er tale om en, der går meget op i sin gaming og gerne bruger flere timer dagligt foran skærmen, så er en gave i kategorien spillenørderi og udstyr den helt rette vej at kigge.  Herunder kan du læse mere om de fem mest uundværlige værktøjer, gadgets og møbler for en spiller.

1. Gamingstol

For at være sikker på at kunne sidde behageligt og ergonomisk forsvarligt i de mange timer, der bliver tilbragt foran skærmen kræver det en ordentlig stol.

De rigtige gamerstole er vidt forskellige fra de helt almindelige kontorstole på mange punkter.

For det første er de højere i ryggen, så der er støtte hele vejen op. Det er også stole, der er yderst følsomme overfor bevægelse, så de kan følge kroppen når den læner sig frem eller tilbage.

Det er rigtig vigtigt, at der er en god, tyk polstring, så det også er behageligt at sidde der, når de første timer er overstået.

Armlænene er en anden vigtig faktor, for når der skal games i mange timer er det vigtigt, at armene har den rigtige vinkel på bordet, så der ikke opstår skader og unødigt slid.

2. Gaming mus

Her er der tale om en videnskab. Der er en række ting, der skal tages højde for, når du skal vælge den rigtige mus til en gamer.

  • Med eller uden kabel? Der er fordele og ulemper ved begge og for mange er det et spørgsmål om smag. Vil du være helt sikker i din sag, så kan du vælge en mus, der kan bruges både med batteri og kabel.
  • Vægt? Det kræver en vis vægt, for at give den helt rigtige præcision, men bliver musen for tung bliver gameren for langsom og det har en uheldig indvirkning på den generelle performance.
  • Følsomhed? Hvor følsom skal musen være er også en smagssag, heldigvis findes der mus til gamere, som kan indstille i op til 4 forskellige niveauer.

Der er rigtig mange forskellig mus til gaming på nettet og du kan helt sikkert finde en, der passer til den gamer du gerne vil forkæle.

Du kan altid søge hjælp og råd hos de forskellige forretninger, hvor de helt sikkert har styr på alle parametrene.

Computer Gaming at internet cafe

3. Gaming gadgets

Det behøver ikke nødvendigvis at være udstyr direkte møntet på det spil der bliver spillet mest. Der findes også en række andre spændende gadgets der ikke er relateret direkte, men helt sikkert vil vække glæde.

En USB-port er ikke kun til de små hukommelsesstik der bliver flittigt brugt til gymnasieopgaver, de kan også bruges til en lang række andre og mere underholdende formål i forbindelse med gaming.

Du kan finde rigtig meget sjov og spændende inspiration på nettet til denne form for gave. Blandt andet på denne side, hvor du kan læse meget mere om forskellige former for sjove, praktiske og lækre gaver til gameren. Om det er alternativ udnyttelse af USB-portene, udstyr til den bærbare eller helt basic oplevelser for en dedikeret gamer, så er der nok at vælge imellem herinde.

4. Gaming bundle

Er det en helt ny og grøn gamer, du skal købe gave til, kan du finde rigtig mange gode tilbud på det, der kaldes et gaming bundle. Det er ganske simpelt en pakke, der indeholder ’the bare necessities’ til en nyboren gamer. Det er matchende sæt bestående af:

  • Gaming mus
  • Gaming headset
  • Gaming tastetur

Det er et super godt udgangspunkt for en ny gamer eller en, hvis udstyr simpelthen trænger til en opdatering.

5. Gaming bord

Igen handler det om ergonomien, for når der er tale om et rigtigt gamerbord frem for et skrivebord er det fordi det kan indstilles. Der er indstillingsmuligheder, så bordet kan passes ind efter stolen og den helt optimale siddeposition kan opnås. Samtidig er der på gaming borde et cutout, der gør at gamere kan sidde ’inde i’ bordet og på den måde opnå større rækkevidde og bedre overblik.