Gear4u gamer stol

Gear4u gamer stol – Se udvalget her

Gear4u gamer stole giver dig fantastisk komfort

Desuden er mærket Gear4u et dansk mærke. Du får med andre ord rigtig god dansk kvalitet. Skynd dig at finde din Gear4u gamer stol.

Nedenfor kan du se vores top 3 Gear4u gamer stole. Lige efter finder du det resterende flotte udvalg.

⬇️

3 mest populære Gear4u gamer stole

Gear4u gamer stole udvalg

TILBUD
Spar 271
GEAR4U Junior Hero Gamer stol. 6-12 år. Sort.
Pris 728kr
TILBUD
Spar 201
GEAR4U Junior Hero Gamer stol. 6-12 år. Grøn.
Pris 798kr
TILBUD
Spar 301
GEAR4U Junior Hero Gamer stol. 6-12 år. Rød.
Pris 698kr
TILBUD
Spar 651
GEAR4U Elite Carbon Kontor- & Gaming stol.
Pris 1.248kr
TILBUD
Spar 503
GEAR4U Gambit PRO Gaming stol. Sort/Grøn
Pris 796kr
TILBUD
Spar 401
GEAR4U Gambit PRO Gaming stol. Sort.
Pris 898kr
TILBUD
Spar 401
GEAR4U Gambit PRO Gaming stol. Sort/Grå
Pris 898kr
TILBUD
Spar 801
GEAR4U Elite Gaming stol. Sort/Rød
Pris 1.198kr
TILBUD
Spar 301
GEAR4U Elite Gaming stol. Sort/Grøn
Pris 1.198kr
TILBUD
Spar 301
GEAR4U Elite Gaming stol. Sort/Blå
Pris 1.198kr
TILBUD
Spar 401
GEAR4U Gambit PRO Gaming stol. Sort/Rød
Pris 898kr
TILBUD
Spar 201
GEAR4U Comfort Gamerstol. Brun.
Pris 1.598kr
TILBUD
Spar 201
GEAR4U Comfort Gamerstol. Sort.
Pris 1.598kr
TILBUD
Spar 554
GEAR4U Gambit PRO Gaming stol. Sort/Blå
Pris 745kr
TILBUD
Spar 271
GEAR4U Junior Hero Gamer stol. 6-12 år. Pink.
Pris 728kr
TILBUD
Spar 271
GEAR4U Junior Hero Gamer stol. 6-12 år. Blå.
Pris 728kr

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Gear4u gamer stole

 

Hvad koster en Gear4u gamer stol?

 

Priserne varierer fra omkring 500 kr. og op til omkring 2000 kr.

 

Kan jeg få Gear4u gamer stole til børn?

 

Ja, i Junior Hero serien finder du ergonomiske gamerstole designet til børn i alderen fra 6 til 11 år.

 

Hvilken Gear4u gamer stol er bedst?

 

Kort sagt, se top 3 listen i toppen. Det afhænger dog helt af dit behov. Hvis du ikke spiller mange timer om dagen, vil en stol i den mellemprisklassen typisk være et godt valg for dig.

Gear4u gamer stol – Derfor skal du eje den

Gear4u er det optimale mærke for dig, der vil have godt og solidt gamerudstyr – og så er mærket tilmed dansk. Gaming er en populær hobby, der dyrkes af både børn og voksne, mænd og kvinder. Men det er også en stillesiddende hobby, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at vælge den rigtige stol.

Gear4u gamer stolenes unikke opbygning gør, at du kan sidde godt selv ved mange timers gaming, hvor du sidder i samme position. Din ryg vil elske dig for det, og du vil opdage, at du nemmere kan holde det høje mentale niveau, når arme, ryg og nakke er støttet korrekt.

Du finder både stole til voksne gamere og Gear4u gamer stole, der er specielt designet til de helt unge gamere, så også de kan sidde godt og komfortabelt, mens der spilles.

Gear4u gamer stole for ekstra komfort

Gear4u producerer gamer stole i forskellige udgaver og prislejer. Fælles for dem er, at der er tænkt på design, funktionalitet og ergonomi. En Gear4u gamer stol har derfor:

  • Indstillelig højde og ryg
  • God polstring
  • God nakkestøtte
  • Ergonomiske og justerbare armlæn
  • Et solidt stel
  • Slidstærkt betræk
  • En god holdbarhed og en lang levetid

Hvad skal du kigge efter, når du vælger gamer stol?

Helt overordnet skal du gå efter en stol, der kan indstilles, så den passer til din kropsbygning. Og så skal du selvfølgelig vælge en gamer stol, der passer til dit behov og dit budget.

Ergonomi og indstillinger

Du skal gå efter en gamer stol, hvor der er højde- og vippejustering og armlæn, der kan justeres i flere retninger. Hvis du ved, at du bruger mange timer på gaming, kan du med fordel vælge en af de lidt mere eksklusive modeller, hvor der er tænkt i ekstra komfort. Det kan være med ekstra puder for fuld støtte til ryg, lænd og nakke.

En stol, der kan lægges ned, kan også være en fordel, hvis du f.eks. skal have din gamer stol med til turneringer og vil have mulighed for at tage et hurtigt hvil, mens dine holdkammerater tager over i spillet.

Vægtkapacitet

Du skal også sikre dig, at din gamer stol er bygget til din kropsbygning. De fleste stole har en vægtkapacitet på 110 til 140 kg som det maksimale. Men hos Gear4u finder du gamer stole, der har en vægtkapacitet på op til 150 kg.

Holdbarhed og kvalitet

For at få en stol, som du kan have glæde af i mange spilsæsoner, skal du gå efter en stol, der bygget med en robust stålramme og en bred og stabil base med holdbare hjul. Kig også gerne efter, hvor mange gaspatroner, der er indbygget i stolen.
Du bør også give stolens betræk et par ekstra overvejelser – gå efter slidstærkt stof, der er nemt at rengøre, og som har en god åndbarhed. For ekstra slidstyrke kan du også vælge en stol i PU-læder.

Prisleje

De billigste stole koster fra 500 til 800 kr., og vil du have en high-end stol fra det danske mærke Gear4u koster den i underkanten af 2000 kr. De lidt dyrere gamer stole har typisk mere at byde på, når det kommer til komfort, sædemateriale, indstillingsmuligheder og ekstra features.
Før du køber en gamerstol, bør du derfor overveje, hvilke funktioner du lægger mest vægt på – og hvor lang tid du typisk bruger på gaming.

Er du en seriøs gamer, der nemt kan bruge mange, mange timer på gaming hver eneste dag, da bør du gå efter en af de lidt dyrere modeller, hvor der er tænkt i ekstra komfort og støtte til din ryg.
Hvis du kun spiller en gang imellem og ikke nødvendigvis mange timer om dagen, vil en Gear4u gamer stol i det mellemprislejet ofte være alt rigeligt for dig.

Gear4u – modeller

Nedenfor kan du blive lidt klogere på de forskellige modeller fra Gear4u, så du nemmere kan vælge din næste gamerstol.

The Illuminated Series

Med denne stol, får du ikke bare en solid og robust stol med en god siddekomfort. Du får også en stol med indbyggede lysdioder, der gør det muligt for dig at sætte pulserende RGB-lys til din gaming-oplevelse.

The Elite Series

Gamerstolene i Elite Series er blandt high-end stolene fra Gear4u. Her er der tænkt i lækkert design, god siddekomfort og holdbarhed i en kvalitetsstol, der vil møde selv den mest kræsne gamers krav.

Stolen er også populær som kontorstol på grund af det flotte design.

The Comfort Series

Her er der ligeledes tale om en high-end stol, men med ekstra vægt på komfort. Stolen har en ekstra tyk skumpolstring i sædet, ekstra polstring på armlæn og ekstra bredde. Stolen er derudover fuldt justerbar og har en vægtkapacitet op til 150 kg.

The Gambit Pro Series

Stolene fra Gambit Pro er yderst populære – ikke mindst på grund af prisen. Her får du en god gamer stol med en god siddekomfort til en overkommelig pris.

The Rook Series

Gamer stolene i Rook Series er en af nyhederne fra Gear4u. Stolen er skabt for den ivrige gamer, der gerne bruger mange timer på gaming.
Stolen er bygget på en træramme og betrukket med klassisk, slidstærkt PU-læder.

The Junior Hero Series

Har du et barn, der holder af at game, skal du gå efter en gamerstol fra Gear4u’s Junior-klasse. Gamer stolene her er specielt designet og udviklet til børn i aldersgruppen fra 6 til 11 år.
Du finder samme gode komfort og støtte i gamerstolene til de unge gamere, så de også kan have gode gaming-oplevelser og samtidig passe kroppen, mens der spilles.