Arozzi gaming stol

Arozzi gaming stol – Se udvalget her

En Arozzi gaming stol er fra det svenske mærke, Arozzi. De leverer et solidt brand til gaming verden.

Med en Arozzi gaming stol er du klar til at game i adskillige timer.

Her finder du de 3 mest populære Arozzi gaming stole samt resten af udvalget.

⬇️

3 mest populære Arozzi gaming stole

Arozzi gaming stole udvalg

Arozzi Enzo Fabric – Sort-grå

Pris: 1.799kr

Arozzi Enzo Gamer Stol – Blå

Pris: 1.749kr

Arozzi Inizio Gaming Chair – Fabric – Red

Pris: 2.149kr

Arozzi Inizio Gaming Chair Black PU – Red logo

Pris: 2.149kr

Arozzi Mezzo V2 Gaming Chair – Black

Pris: 2.699kr

Arozzi Mezzo V2 Gaming Chair – Blue

Pris: 2.199kr

Arozzi Milano Gaming Chair – Black

Pris: 1.949kr

Arozzi Primo PU – Black – Gold logo

Pris: 3.399kr

Arozzi Primo Woven Fabric – Black-Grey – Red logo

Pris: 3.399kr

Arozzi Torretta Gaming Chair – Black

Pris: 2.999kr

Arozzi Torretta Gaming Chair – Red

Pris: 2.249kr

Arozzi Torretta Gaming Chair Soft Fabric – Blue

Pris: 2.599kr

Arozzi Vernazza Gaming Chair – Red

Pris: 2.999kr

Arozzi Vernazza Gaming Chair – White

Pris: 2.999kr

Arozzi Vernazza Soft Fabric – Blue

Pris: 3.399kr

Arozzi Vernazza Vento Gaming Chair – Ash

Pris: 3.339kr

Arozzi Verona Signature Soft Fabric – Blue logo

Pris: 2.649kr

Arozzi Verona V2 Gaming Chair – Green

Pris: 2.399kr

Arozzi Verona V2 Gaming Chair – Orange

Pris: 2.399kr

Arozzi Verona V2 Gaming Chair – White

Pris: 2.399kr

Arozzi Verona XL+ Gaming Chair – Red

Pris: 2.999kr

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Arozzi gaming stole

 

Hvad gør en Arozzi gaming stol unik?

 

En Arozzi gaming stol kan findes i en mange prisklasser, og den kan fås i mange forskellige materialer. Alle Arozzi produkter købt gennem Arozzi Europe eller europæiske forhandlere er dækket af 2 års garanti.

 

Hvad koster en Arozzi gaming stol?

 

En Arozzi gaming stol kan du få til dit budget, og du kan sagtens finde én for under 2.000 kroner – nogle gange kan du være heldig og finde én på tilbud til under 1.000 kroner. Prisen afhænger selvfølgelig af stolens materiale, og det er værd at bruge lidt tid på at finde ud af, hvad bedst kan betale sig for dig.

 

Hvordan er en Arozzi gaming stol god til gaming?

 

De forskellige modeller er alle ergonomiske og støtter kroppen, mens de kan findes i en bred variation af materialer. Det betyder, at du nemt kan finde en stol, der passer ind i dit budget og din æstetik, og som dækker dine behov.

 

Hvor kommer Arozzi fra?

 

Arozzi er et svensk mærke, der blev stiftet i 2013. Firmaet leverer ergonomiske gaming stole og produkter, som kan hjælpe alle, der bruger meget tid foran computeren. Arozzi er i dag et anerkendt mærke indenfor produkter målrettet gaming og kan købes hos de fleste elektronikforhandlere.

Arozzi gaming stol generelt set

Hvis du kigger på en Arozzi gaming stol, er der indtænkt luksus og muligheder i forhold til budget, farve og materiale. Her fortæller vi mere om, hvad det svenske mærke har at byde på, så du nemmere kan vælge den stol, der passer bedst til dig og dine behov.

Arozzi blev startet med stole i fokus, og derfor er det ingen overraskelse, at der er tale om et mærke med fokus på komfort og design. Stolene er beregnede til dig, der sidder meget foran computeren eller ved skrivebordet enten i forbindelse med gaming eller arbejde på PC.

Ergonomi er ét af firmaets hovedpunkter. Stolene er konstruerede til at give kroppen den støtte, den har brug for, så du ikke får ondt, når du bruger mange timer i stolen. Du bør selvfølgelig stadig følge de almindelige råd og rejse dig med jævne mellemrum, men stolene er designede til at mindske ubehag ved længere tids stilstand.

Du kan finde Arozzi gaming stole i en bred prisklasse. En ordentlig gaming stol koster, men hos Arozzi kan du også finde nogle til en mere overskuelig pris.

Fordelene ved en Arozzi gaming stol

Arozzi er et lækkert mærke til dig, der gerne vil have det bedste – og prisen kommer med en række fordele.

2 års garanti

Alle produkter købt gennem Arozzi Europe og andre europæiske forhandlere har 2 års garanti. Garantien dækker enhver fejl i materialet eller konstruktionen i forbindelse med normal brug i løbet af de første to år fra købsdato, hvor produktet kan blive repareret eller erstattet uden ekstra betaling.

Produktet repareres med reservedele, så hele stolen ikke skal skiftes ud. Garantien dækker ikke slid fra dagligdag som eksempelvis hulning af siddepuden, krøl eller afskalning, modifikationer, som har resulteret i fejl eller skader på produktet, eller fysisk misbrug af varen.

Reparation efter garantien udløber

Fordi Arozzis produkter er lavet til at kunne blive repareret med reservedele, er det ikke svært selv at købe dem og reparere de forskellige ting, når garantien er udløbet.
Ved normal brug kan produkterne holde længe, og er det det mekaniske dele, der fejler, er det ofte ikke svært at finde en reparatør, der ved, hvordan det skal ordnes.

Rengøring er tænkt ind

En Arozzi gaming stol er særlig velegnet til dig, der kan lide luksus og gerne vil bruge tid på at vedligeholde det. Du kan købe et rengøringskit, der er beregnet til at pleje din stol og holde den i så god stand som muligt uden at skade materiale eller lave mærker.

Materialer

Du kan finde en Arozzi gaming stol i lige det materiale, du ønsker, og de kommer i alt fra læder og stof til PU-læder (kunstlæder). Materialet har meget at sige både i forhold til stolens pris, men også dens holdbarhed og farvemuligheder.

En Arozzi gaming stol med læderbetræk vil være markant dyrere end én i kunstlæder, men den vil ofte også holde bedre og længere, så længe den vedligeholdes korrekt. Vedligeholdelse af lædermateriale er nødvendig, hvis stolen skal være flot på trods af lang tids brug.

Farvemuligheder på Arozzi gaming stole

Du kan få en Arozzi gaming stol i mange forskellige farver alt efter modellen. Stort set alle modellerne har elementer af sort, men dertil varierer mængden af farve fra dominerende til små accenter i form af logoer.

Tag VERONA V2, for eksempel; grundfarven er sort, men du kan få den med accenter af blå, grøn, grå, gul, rød og hvid – hvis da ikke du vil have den i komplet sort. Meget modsat er INIZIO PU, som er helt sort med enten grønt eller rødt logo.
Kigger vi på de dyrere modeller som Primo Full Premium Leather, er stolen lavet af læder, der ikke er blevet farvet. Derfor kan den kun fås i sort, brun og lyse- og mørkegrå.
Farven afhænger nemlig meget af materialet. I prisklassen lige under Primo Full Premium Leather finder vi Vernazza Supersoft. Det er en stofstol, der, som én af de eneste, også kan fås i lyserød.

Hvem er Arozzi?

Arozzi er et svensk firma, der producerer udstyr til gameren. Det blev grundlagt i 2013 med fokus på ergonomiske stole og andet udstyr, der kan gøre gameren og andre PC-brugere mere effektive og komfortable.

Arozzis produkter kan ikke kun bruges af gameren, men er beregnet til at gøre lang tid ved computeren til en sundere oplevelse for kroppen.

Anden brug af Arozzi gaming stole

En Arozzi gaming stol kan bruges til meget mere end bare gaming. De ergonomiske stole er fantastiske til dig, der arbejder på kontor eller sidder meget ved computeren. Du får den nødvendige støtte, som er bedst suppleret med motion og skiftende arbejdsstillinger.

Hvis du døjer med problemer i ryggen, skuldrene eller armene, kan det være en god idé at overveje en gaming stol.