Gamer borde

Gamer bord – De bedste fordele ved at benytte gamer borde

For at få den bedst mulige gamingoplevelse er det vigtigt at have udstyret i orden. Det drejer sig ikke blot om de almene ting som computer, mus, tastatur og stol. Der er nemlig en meget overset faktor, som kan give spilsessionerne et mærkbart løft – nemlig at benytte et reelt gaming bord.

Gamer bord – Derfor skal du have et nyt

Mange gamere vælger at spille ved et almindeligt skrivebord eller sågar med et endnu mere ustabilt underlag. Andre har allerede anskaffet sig et gamer bord, men der laves hele tiden nye produkter, som kan forbedre oplevelsen endnu mere.

Et gamer bord har typisk en unik, kurvet form, samt en passende højde. Det giver mulighed for at sidde i en optimal position, når du gamer. Med den formodning at du allerede har en god gamer stol, er bordet som regel den sidste lille ting, der mangler. Og det resulterer meget ofte i et boost, når vi ser på evnerne i mange spil.

Når man sidder i den rette position og har et optimalt setup foran sig, bliver det hele så meget bedre. Det er en god hjælp – og det er heller ikke for sjov, at professionelle gamere benytter sig af borde i høj kvalitet.

Altid godt med nyt udstyr

Du kender sikkert allerede følelsen: Motivationen til at spille bliver ofte lidt bedre, når man får nyt udstyr til rådighed. Intet slår følelsen af en helt ny computer, men du kan måske sammenligne erhvervelsen af et gamer bord med oplevelsen af at få en ny gamer stol eller et nyt tastatur. Man føler sig bedre til rette, og det giver lidt nyt liv til setuppet.

Vores bud på et lækkert gamer bord

Artiklen ville selvfølgelig ikke være fuldendt uden en specifik anbefaling. Vi har undersøgt markedet, set nærmere på nogle af de bedste borde, og vi er kommet frem til et enkelt produkt, der lever op til alle de generelle krav og som samtidig har et fedt design.

Det drejer sig om Arozzi Arena Gaming Desk i deres “Pure Black” farve. Bordet er forholdsvis simpelt, men det har den rette form, og der er rigeligt med plads til udstyr på toppen. Bordets overflade fungerer som en naturlig musemåtte, hvilket gør det perfekt til intensiv gaming.

Arozzi Arena Gaming Desk Pure Black

Pris: 2.299kr

gamer bord

Designet er minimalistisk og cool. Dermed kan det passe ind i de fleste eksisterende indretninger. Man kan tydeligt se, at der er tale om kvalitet, men samtidig tager bordet heller ikke al opmærksomheden væk fra det omkringliggende gaming gear og de andre møbler.

Du finder bordet hos WebDanes. Her står det i skrivende stund til 2.299 kr.

En oplagt investering, hvis du gerne vil forbedre gamingoplevelsen!

Andre spændende gamer borde

Hydra GMT-5 Gamer Bord

Pris: 1.989kr

Kan hæves og sænkes

Nordic gamer bord

Pris: 1.189kr

Nordic hæve-sænke bord

Pris: 2.189kr

Kan hæves og sænkes

Blå Arozzi Arena Gaming Desk

Pris: 2.299kr

Grøn Arozzi Arena Gaming Desk

Pris: 2.299kr

Rød Arozzi Arena Gaming Desk

Pris: 2.299kr

Anbefaling:

Se vores udvalg af bedste gamer stole.