Om Gamer-stole.dk

 

Hos Gamer-stole.dk forsøger vi at holde dig opdateret, når det kommer til gaming. Ydermere er det utrolig vigtigt for os at sidde godt og få en god oplevelse foran skærmen. At game i lang tid betyder, at der skal være fokus på ryggen. Det ved de fleste af os der har gamet ufattelig mange timer, både i ungdommen og nu. Så for os er det vigtigt at du ikke kommer til at døje med ryggen, når du sidder for længe ned af gangen. Og samtidig på grund af dårlige ergonomiske stole, der sagtens kan være med til at skade din ryg. Det vil vi gerne forhindre.

Med tiden er vi blevet opmærksomme på de muligheder og redskaber, vi kunne benytte for ikke at få gener i ryggen. Disse var bl.a. på arbejdspladsen i form af en bold at sidde på, en bedre stol, hæve/sænkebord, øvelser til ryggen etc.

 

Med baggrund i vores dedikation til gaming og computerspil, opstod idéen bag Gamer-stole.dk. Vi vil gerne undgå, at du som gamer får smerteproblematikker. Vi ønsker med siden at guide dig til det bedste valg af gaming stole, som både er komfortable at sidde på, ergonomisk støttende og har den rette pris og kvalitet til dine behov.

Hvem står bag Gamer-stole.dk?

Det gør Michael Vestergaard, der er glad for selv at game og tilbringer adskillige timer i sin gamer stol.
Med udgangspunkt i sit arbejde med IT på kontor, hvor der bliver siddet rigtig meget ned, er der et solidt grundlag for at have erfaret en masse viden omkring gaming stole og ergonomi.

Oplysninger:
Firma: MVgroup
CVR: 38418289

Adresse: Brombærvej 27
6100 Haderslev

Vil du i kontakt?
Så udfyld blot en formular på siden kontakt.

Vi støtter:

Herunder kan du se hvilke mærker vi støtter.

Vandognatur.dk