Om os

Holdet bag Gamer-stole.dk består af 2 ildsjæle, når det kommer til gaming. Ydemere mere er det utrolig vigtigt for os at sidde godt og få en god oplevelse foran skærmen. Foruden at havde siddet og gamet ufattelig mange timer foran computeren i vores ungdom, har vi begge til dagligt et stillesiddende job. Vi har endvidere begge døjet med ondt i ryggen, og dette skyldes bl.a., at vi har siddet for meget ned, for længe af gangen, og på for dårlige ergonomiske stole.

Med tiden blev vi dog opmærksomme på de muligheder og redskaber, vi kunne benytte for ikke at få gener i ryggen. Disse var bl.a. på arbejdspladsen i form af en bold at sidde på, en bedre stol, hæve/sænkebord, øvelser til ryggen etc.

Med baggrund i vores dedikation til gaming og computerspil, opstod idéen bag Gamer-stole.dk. Vi vil gerne undgå, at du som gamer får samme smerteproblematikker, som vi selv har været igennem. Vi ønsker med siden at guide til det bedste valg af gaming stole, som både er komfortable at sidde på, ergonomisk støttende og har den rette pris og kvalitet til dine behov.