Gamer mus

Gamer mus

Musen styrer dine handlinger på skærmen, og vil man være blandt de bedste, skal man føle sig 100% komfortabel med sin gamer mus. Valget af den rigtige mus afhænger af flere ting: Har du brug for mange ekstra knapper til bindings? Skal den være tung eller let? Kører du høj eller lav musefølsomhed? Er den ergonomisk og ligger den godt i hånden?

I skydespil og andre højaktivitetsspil er din hånd-øje-koordination altafgørende. Har du ikke en god fornemmelse af, hvor din gaming mus bevæger sig hen med en specifik bevægelse, koster det dyrebare sekunder i spillet, fordi du skal indfinde musen i den rigtige position.

Denne ‘feeling’ vil man dog sjældent få med en helt ny gaming mus, så ikke vær bange for, at du har lavet et dårligt køb, hvis du ikke rammer fra dag 1.

Derfor skal du også huske at indstille din gamer mus, når du bruger den første gang. Prøv dig frem og find den følsomhed, der passer dig bedst.

Ny mus i ZOWIES populære EC-serie

ZOWIE er det foretrukne brand hos de fleste professionelle gamere, og denne er den nyeste i rækken af mus uden prediction-sensor. BenQ står bag ZOWIE, og de har formået at skabe en mus, der kvalitetsmæssigt er helt i linje med deres computerskærme.

Som med alle andre mus fra ZOWIE så skal man være opmærksom på, at ens valg afhænger af størrelsen på ens hånd, og hvordan man holder på musen. Du finder guiden her, som kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg ud fra din måde at game på. Denne ZOWIE EC1-A model har samme størrelse og design som resten af EC-serien, og de kommer ligeledes med gummi coating på hele overfladen.

Mest nævneværdigt for denne model er dog, at den kommer uden prediction-sensor. En prediction-sensor analyserer dine spilmønstre og støtter dine bevægelser ud fra den retning, som musen tror, at du skal i. Prediction-sensor kan være en god ting, fordi det ofte er dette mønster, som du benytter dig af, når du spiller.

Men det kan også være en ulempe for spil på højere niveauer, fordi du ikke har den nødvendige frihed til at lave præcis de handlinger, som situationen i spillet kræver. I stedet for at din handling bliver 100%, som du vil have den, bliver den måske kun 95%, og det kan påvirke din succes i spillet.

Dette er de professionelles foretrukne metode, fordi intet bliver overladt til tilfældighederne. Og det kan du nu også benytte dig af med denne gamer mus fra ZOWIE.

Pris: 529 kr.

DKRacer KIng god gamer stol

ZOWIE FK1+ til helhåndsspillere

FK1+ modellen er endnu et led i rækken i den populære FK1-serie, som mange professionelle bruger i deres daglige bestræbelser. Denne model har de samme funktioner og det samme design, men den er større på alle parametre. Dette har ZOWIE gjort, fordi alle gamere har forskellige måder at holde musen på.

Nogle gamere holder på musen, så kun 50% af håndfladen er i kontakt med musen, mens andre foretrækker at lægge hele hånden på deres gamer mus. Nogle mus egner sig ikke til at blive holdt på på denne måde, og derfor har ZOWIE skabt denne model til alle spillere derude, der foretrækker at spille med hele hånden i kontakt med musen.

Er du derfor ved at købe din første gamer mus, så prøv at lægge mærke til, hvordan du holder på din nuværende mus. Er hele din hånd i kontakt med musen, så er denne type en løsning til dig, men kan du slet ikke styre markøren med fuld kontakt, så undgå denne model. Vil man have det optimale ud af sin gamingoplevelse, skal udstyret passe perfekt – og derfor tilbyder ZOWIE både normale gamer mus med mindre kontakt og så denne model, der er er skræddersyet til helhåndsspillere.

Gamer mus kommer som regel i one-size, så har du en ekstra stor hånd, kan dette også være en løsning for dig, der finder normale mus for små.

Pris: 599 kr.

Du skal selvfølgelig også bruge en gamer stol, når du sidder ved din computer. Desuden vil det også være en god idé med et gamer bord.

Anbefaling:

Kast et blik på udvalget af bedste gamer stole.

AKRacing gamer stol i god kvalitet