Gamer headsets - For oplevelsens skyld!

Gamer Headsets

Din lyd og lydkvalitet har stor betydning for dig og din gaming. Alle spil er svære og mindre underholdende at spille lydløst eller med lyd af ringe kvalitet, men i nogle spil kan det også være afgørende for din præstation i spillet, at du har de rigtige gamer headsets. Lyd er vital information, som kan være med til at bestemme dit næste træk i spillet.

I Counter-Strike og andre FPS-spil er lyd alfa og omega for at kunne spille spillet ordentligt. Uden det rigtige gamer headset kan du ikke høre, hvornår og hvor modstanderen kommer. Har din modstander det rigtige gamer headset, kan han høre dig, men har du ikke det rigtige gamer headset, kan du ikke høre ham. Og selvom I ikke kan se hinanden endnu, giver den gode lyd din modstander en meget stor fordel i kampens hede.

Med ordentlige gamer headsets kan du nemlig mere eller mindre lokalisere dine mål ved brug af lyden. Den optimerede stereolyd gør nemlig, at lyden ikke kommer fra den samme kilde – men derimod en lang række af mindre kanaler, så du modtager specifik information om granater, bevægelser og skudlinjer. Du vil kunne konkludere, hvorvidt skuddet kom langt fra højre, kort fra højre eller helt fra venstre i stedet for bare at konkludere, at der var et skud ‘tæt på’.

Med rigtig lyd kan du positionere dig selv korrekt og være et skridt foran din modstander. Hvis du måske ikke er den bedste aimer eller den hurtigste på tasterne, kan du kompensere ved udnytte lyden til perfektion. Er du derimod stærk spiller med gode reflekser og en suveræn hånd-øje koordination, er der ingen begrænsninger for, hvor god du kan blive med det rigtige gamer headset.

Et gamer headset er til dig, der ønsker at få en bedre spiloplevelse i takt med, at du bliver bedre til spillet. Kan man mærke, at man bliver bedre, forbedres ens spiloplevelse også oftest, så der opstår en naturlig sammenhæng. Et gamer headset forbedrer din oplevelse i alle spil, men som nævnt er der visse spil, hvor du kan blive markant bedre med brug af god lyd. Vi giver dig et overblik over det store marked.

Andmeldelser af gaming headsets

Plantronics RIG Dolby 7.1 – Sort

Plantronics er kendt for at lave high-end headsets med en suveræn lydoplevelse. Dette headset egner sig ikke kun til gaming, men også til en række af andre opgaver, der kræver sublim lyd i form af Surround Sound og støjreduktion. Med Plantronics RIG Dolby 7.1 kan du fokusere på dine opgaver i spillet uden, at du skal bekymre dig om smækkende døre, biler på vejen eller støvsugere.

Med headsettets Surround Sound kan du med høj præcision afgøre, hvor de særlige lyde i spillet kommer fra. Og det er særdeles vigtigt i intense FPS-spil som eksempelvis Counter-Strike, hvor modstanderens bevægelser afgiver lyde, som du så kan reagere på og positionere dig i forhold til.

Dette gaming headset har dog også en række andre fordele på grund af de utroligt mange indstillingsmuligheder. Du kan blandt andet tilslutte både mobil og computer på samme tid. Skal du tage et opkald, men kan du ikke pause spillet, så kan det blive en fordel at kunne slå lyden i spillet fra for en kort stund, mens du snakker. Du behøves dog ikke slå lyden helt fra – du kan nemlig skrue op og ned på hver forbindelse, som det passer dig. Alt dette direkte fra headsettet.

På headsettet er der nemlig en kontrolenhed, hvorfra du kan styre alt, som dette gaming headset har at byde på. Headsettet har både en USB-udgang til computeren og andre USB-enheder, mens der ligeledes medfølger et jack-stick til din mobil. Det er et ekstra kompatibelt headset, der passer ind i mange sammenhænge. Du kan bevare fokus på spillet uden at miste et opkald.

Plantronics RIG Dolby headset

Headsettet kommer i et letvægtsdesign, så du uden problemer kan have det med overalt og bruge det til mange forskellige lejligheder. Plantronics har overgået sig selv med et headset med fantastisk lyd og ekstra stærk fleksibilitet. Du får gaming i topklasse – men også alt andet, som et headset nu engang bruges til.

En alsidig løsning med præcis lyd.

Pris: 799 kr.

E-BLUE Cobra 701 Gamer Headset

Vores gaming-eventyr skal starte et sted, og med et ekstremt billigt gamer headset fra E-BLUE kan din førstegangsoplevelse altid betale sig. Ved man ikke helt, om man er til gaming, er denne super billige model en løsning, der kan betale sig. Fordi gaming er ikke bare at slå modstanderen i et spil; det er de små detaljer både i og uden for spillet i form af godt gaming-udstyr.

E-BLUE Cobra X-Gate Gamer Headset indeholder alt det, som man kender ved et normalt headset til gaming. God og præcis lyd, store hørebøffer, høj støjmodstand og en mikrofon, så du kan kommunikere med dine holdkammerater. Designmæssigt er det ikke til at se, at denne model er markant billigere end andre modeller. Det ligner og fungerer som ethvert andet gamer headset – bare til en uhørt pris.

Headsettet egner sig som knægtens første gamer headset. Er man som forælder bekymret over at lade sit barn bruge dyr elektronik, går der ikke meget tabt ved køb af denne model, skulle uheldet være ude. Drengen får den gode gamer-oplevelse, og du skal ikke tænke på, om han nu passer ordentligt på sit udstyr til mange hundrede kroner. En let løsning til få penge.

Et simpelt gamer headset til markedets bedste pris.

Pris: 159 kr.

Køb E-BLUE Cobra Gamer Headset

SteelSeries Siberia 200 – Proton Yellow

SteelSeries er en af verdens førende inden for ikke bare gamer headsets, men alle typer af gaming-udstyr. Deres succes kan derfor naturligvis spores til nogle af de største hold i verden – hovedsageligt inden for DOTA, hvor spillere, der brugte SteelSeries udstyr, vandt for samlet set 6 millioner dollars til The International 6. Det drejer sig blandt andet om holdene Evil Geniuses, Alliance og Digital Chaos – og dette er altså et pejlemærke om den kvalitet, som Siberia-serien kan byde på.

Den legendariske EG carry-spiller Fear, Clinton Loomis, der af mange er vurderet til at være den bedste spiller nogensinde, brugte blandt andet SteelSeries under denne turnering. Det gjorde han blandt andet på den grund af den klassiske SteelSeries komfort, som alle deres gamer headsets har. Denne letvægter har en fantastisk lyd med integreret støjreduktion, Passive Noise Cancellation, som sikrer dig, at du kan fokusere på dit spil uden at blive forstyrret.

Dette SteelSeries gamer headset kommer fra Siberia-serien, der kan tilbyde en række af lignende modeller i flere forskellige farver. Headsettet er ligeledes kompatibelt med blandt andet Mac, Playstation 4 og Smartphone, så du kan bruge headsettet selv, når du ikke gamer. Lyden er eminent, så der er ingen grund til ikke at udnytte det fuldt ud. Men det er ikke bare effektiviteten og det stilrene design, som gør denne model til et foretrukket valg.

SteelSeries Siberia 200 – Proton Yellow headset

Prisen er nemlig ikke i nærheden af det, som man må forvente af et gamer headset, professionelle spillere bruger. Som helt gennemsnitlig spiller er dette headset i den billige ende, og er du overbevist om, at det er tid til et kraftfuldt gaming headset for en forbedret oplevelse, er SteelSeries Siberia er helt naturligt valg.

En fuldblodsløsning til små penge. SteelSeries er verdensmestre i gaming-udstyr.

Pris: 549 kr.

Når du er i gang, kan du også kaste et blik på udvalget af gamer stole. Så sidder du meget bedre, når du skal game. Det vil også være fornuftigt at kigge på gamer borde i forbindelse med dit gaming setup.

Anbefaling:

Se vores udvalg af bedste gamer stole.