Gamer PC

Gamer PC

Din computer er det vigtigste komponent i din samling af gaming udstyr. Man kan købe en god mus, et godt headset og en god gaming stol, men ingen af tingene har betydning, hvis din computer ikke kan køre spillet ordentligt.

Nogle gamere foretrækker høj performance og god FPS, andre går mere op i grafik og det visuelle indtryk. Behovet for grafik og høj FPS i din gamer PC afhænger dog også typisk af computerspillet. Vil man præstere godt i skydespil og lignende fast-paced spil, hvor dine reaktioner betyder meget, skal man oftest fokusere på FPS.

Er man dog mere til simulationsspil og andre spil, som ikke nødvendigvis kræver den samme mængde af mikroaktiviteter fra spillerens side, kan man ofte tillade sig at investere i en gaming PC med fokus på grafik og høj opløsning.

For de fleste dedikerede gamere er begge elementer dog vigtige, og derfor har vi samlet en række gaming computere, der både sikrer høj, flydende billedkvalitet såvel som en lagfri oplevelse.

Game computer

All-round Vision Gaming PC god til prisen
Denne Vision gaming PC kommer med en række solidt udstyr med meget værdi for pengene. Den er langt fra at være den dyreste på markedet, men den kan alt det, som 9/10 gamere kræver af deres gaming PC. Vil du altså spille alle de populære spil i høj opløsning og med god FPS til en særdeles overkommelig pris, er dette et naturligt valg – især hvis man vælger i5-processoren i stedet for i7’eren.

Computeren er med SSD-harddisk, som sikrer, at både opstart af spil og computeren selv tager meget kortere tid end normalt. Generelt kan det siges for indmaden, at du får en gaming pc, der er rigtig god nu, og som ikke taber værdi i den nære fremtid. Med denne computer får du et rigtig stærkt grundlag at bygge videre på, hvis du er typen, der opgraderer din gaming PC løbende, som nyt udstyr kommer på markedet.

Designet er stilrent, og der kan tilkøbes forskellige kabinetter alt efter, hvordan du synes, at dit gaming-monster skal fremstå. Kombineret med et rigtig godt kølesystem får du en enhed, der passer ind i ethvert gaming setup. Den kan matche stilen il det typiske hjem, men kan også tilpasses drengeværelset.

Er sønnen en dedikeret computerspiller, som skal have sin første store gaming PC, der skal kunne holde i noget tid, er dette et oplagt valg.

Pris: 6.695 kr.

DKRacer KIng god gamer stol

LAN Pro gaming stationær

Kraftfuld Vision Gaming maskine til de kræsne
Spiller du de nyeste spil i den højeste grafik, og foretrækker du en fuldstændig gnidningsfri spilleoplevelse? Denne gaming PC fra Vision Pro serien tilbyder dig masser af hestekræfter til gameren, der kræver mere end bare det gennemsnitlige. Med en quadcore processor og SSD-harddisk vil der nærmest ingen opstartstid være, og spillene vil køre som smurt nærmest uanset grafikopsætning og spilkrav.

Computeren kommer med en ekstra støjsvag CPU-køler, så du kan placere den overalt i hjemmet uden at bekymre dig om støvsugerlignende lyde, når du spiller de mest krævende spil. Du har med denne gaming PC også muligheden for at overclocke for en forbedret performance. På den måde får du en maskine, der er en af de bedste nu, og som også vil være det i fremtiden, hvis du vælger at opgradere.

Den kommer med en specielt solid CPU, som kan trække det meste især ved 1080p. Til denne gaming PC har du også muligheden for at vælge mellem i5 og i7-processor, og vil man have den absolut bedste gamingoplevelse, bør man tilvælge i7-processoren, selvom den er lidt dyrere. Det giver dig en bedre oplevelse både nu og fremover, og vil man investere i en rigtig gaming PC, kan man lige så godt gøre det ordentligt.

I gamingverdenen får man, hvad man betaler for. Denne PC ligger prismæssigt en smule højere end gennemsnittet, men du får alt, hvad dit gaminghjerte kan begære og mere til de næste mange år.

Pris: 9.895 kr.

Se også gamer stole – De hører sig til hos enhver gamer. Tag også et kig på udvalget af gamer borde, der vil gøre det meget bedre for dig at game.

Anbefaling:

Se udvalget af bedste gamer stole til din nye gamer pc.

AKRacing gamer stol i god kvalitet