Du er helt tabt i spillet og det er skam også helt i orden. Det er derfor det er sjovt at game. Det fanger din interesse og giver dig god underholdning.

Men lad os lige kigge nærmere på et område, som her for tiden fylder en del. Kan du spare (bare en smule) mens du gamer?

Spar penge på spil

Er det nødvendigt at skaffe et nyt spil ofte? Kan det være en bedre idé for dig at kigge din allerede eksisterende spilleliste igennem? Hvem ved, måske er der et spil du ikke er kommet ret langt i, som du stadig kan prøve.

Hvis du alligevel beslutter dig for at finde et nyt spil, som du bare må eje, så forsøg at finde det online. Det kan du ofte gøre billigere end på de officielle steder, såsom Steam.

Spar penge på abonnementer

Har du en hel masse abonnementer, som du alligevel ikke rigtig bruger?

Du bruger måske mere tid på at game. Hvorfor så have de abonnementer i første omgang?

Det kan hurtigt løbe op, hvis du har mange af disse. Så det kan være en idé at skære ned på dem og kun have det, som du rent faktisk bruger.

Dette er lidt modsigende, men hvis du ofte finder nye spil, du gerne vil købe, så kan et abonnement hos Microsoft være et forslag til dig.

Microsoft har “PC Game Pass”, der i skrivende stund koster 79kr om måneden. Her får du alle de spil, som de tilbyder til fri afbenyttelse, så længe du er medlem.

Her får du lige fra gamle Age of Empires 1 til nyere spil, såsom Scorn (udkom 14 oktober 2022).

Spar penge på diverse

Der er også andre måder, hvor du kan spare nogle penge, når du har gang i at game.

Her kommer lige nogle tips, som du kan tage med.

Strøm

https://eltjek24.dk/ kan du finde en oversigt, der viser dig priser på de forskellige elselskaber. Det kan godt være en jungle i sig selv, så det er lidt bedre med en oversigt til at hjælpe dig.

Der er ingen tvivl om, at en computer bruger strøm. Især hvis vi snakker et af de bedre grafikkort. En gamer PC kan faktisk løbe op i nogle hundrede kroner pr måned at have kørende alt efter brug. Du bruger vel din ret meget, gør du ikke?

Så kan det godt betale sig at få kigget på din elpris.

Forbrug i baggrunden

Nu hvor vi har været inde på strømforbruget, så kig lige i din baggrund.

Har du nogle af følgende ting kørende:

– TV

– Radio/stereoanlæg

– Ekstra skærme

Er der noget, som kun lige kører i baggrunden, men som du faktisk ikke rigtig har brug for?

Så sluk for det.

Du kan også overveje om du har behov for en ekstra skærm koblet på dit gamer setup.

I sidste ende bliver det blot dyrere med ekstra ting tilkoblet.

Tip:

En vigtigt ting er også at huske standby strømmen. Det er den del, som stadig bliver brugt selvom du har slukket for din gamer PC.

Gør det nemt for dig selv at kunne nå din stikkontakt, så du kan slukke for hele dit gaming setup. Så undgår du brug af standby strøm, mens du alligevel ikke sidder ved din PC.