Det er altid super fedt at game. Du bestemmer selv hvilke spil du gerne bruge tid på.

Nogle gange kan det dog være en fordel at træde lidt tilbage og holde en pause. Ikke nødvendigvis i lang tid, men lige nok til at lave noget andet.

Men hvad skal du dog lave ellers?

Der er faktisk nogle muligheder, som godt kan være alternativer til gaming.

Dem får du lige her.

Se film eller serier

Det lyder nok ret meget kliché, men hvorfor ikke se en film eller serie du godt kan lide?

For dig der gerne vil have lidt spænding, nu hvor du sidder foran computeren og gamer, så er der nogle genre, som vil ramme præcis til dig.

– Action

– Fantasy

– Sci-fi

Hvilken gamer kender ikke filmen af samme navn, nemlig “Gamer” fra 2009 med Gerard Butler i hovedrollen. En ægte action film om gaming til det ekstreme, lige velegnet for en vaskeægte gamer.

Disse genre slipper du ikke udenom, hvis du godt kan lide at game. Åbn din foretrukne streamingtjeneste og undersøg disse genre.

Ved at se en film eller serie får du også lige en pause fra dit spil i et øjeblik. Så kan du komme på andre tanke eller måske endda gennemtænke en ny strategi til et eventuelt problem i spillet.

Fysisk hobby – Lær at stå på skateboard

Måske har du prøvet almindelig skateboard før – nu kan de fås som elektriske skateboards.

Det er ganske vist noget lidt andet end de vante omgivelser med dig i gamer stolen og foran skærmen. Det kan dog være en spændende udfordring at lære noget nyt fysisk.

Det giver dig mulighed for at bruge din krop og få den bevæget.

Et el skateboard vil også give dig mulighed for at komme hurtigt fra A til B og det er en sjov form for transport.

Kast dig ud i rollespil

Her kommer du nok i et ret alternativt hjørne og måske aldeles nørdet. Det giver dog mulighed for at møde andre mennesker med lige så stor interesse for fantasy.

Der findes to slags rollespil:

– Pen and paper rollespil: Du samles omkring en såkaldt “game master”, der fortæller en historie, hvorefter hver spiller skal foretage sig nogle handlinger. Alt foregår uden fysisk aktivitet andet end hvad I skal snakke om.

– Fysisk rollespil: Her er du mere aktiv og skal spille en rolle, formentlig i et fantasy univers. Her skal du eventuelt ud og bevæge dig og kæmpe med rollespilsvåben (langt fra ægte våben).

Det giver dig mulighed for at komme lidt ud og være i en anden rolle end din daglige.

Gå i gang med paintball/hardball

Her er du ovre i en lidt mere actionfyldt oplevelse. Det kræver nemlig en del bevægelse og ofte i løb, hvis ikke du vil rammes.

Det giver motion på en helt anden måde, hvor du også skal samarbejde med andre for at vinde. Ligesom du kender det fra gaming, men nu er det bare tættere på virkeligheden.

Måske kan det virke lidt afskrækkende. Gør det ondt? Og ja, det kan godt gøre ondt. Men kan du lide action, så lad dig ikke skræmme.

Du kan altid tage noget tykkere tøj på. Eventuelt kan du afprøve det med nogle venner, inden du selv investere i eget våben.