Bedste gaming stole

DXRacer KING Gaming stol – K06-N

DXRacer er et af hvis ikke det allerstørste brand af gaming stole. DXRacer har leveret stole til de helt store hold inden for både Counter-Strike, DOTA og League of Legends, og dette indebærer blandt andet organisationer som Counter Logic Gaming, Natus Vincere, Team EnVyUs, Ninjas in Pyjamas og Mousesports. Vil du bruge det samme udstyr som Dendi, Friberg og HuHi, er DXRacer KING Gaming Chair et valg, som du bør gå efter.

Som navnet indikerer, er denne gaming stol oppe på et niveau, der er godt nok til selv kongelige. Den ekstra brede model giver dig den nødvendige plads og mobilitet, du skal bruge til dine spil, men som den gode gaming stol, som den er, giver den dig også den nødvendige støtte til både ryg, nakke og ende. Faktisk er denne KING-model, der i øvrigt kommer i et bredt udvalg af farver, den bredeste som DXRacer hidtil har sat i produktion.

For en gamer-konge er det naturligvis ikke nok, at din krop er tilpas. Du skal også være tilfreds med din egen præstation i spillet, og denne DXRacer KING gaming stol kommer med en lang række af indstillinger til både sæde og armlæn. Du kan altså specialindstille stolen til de din foretrukne spilleposition uden at skulle bekymre dig om dårlig ryg og nakke. Støtten er der nemlig altid – det handler bare om, hvordan du foretrækker at spille.

Den robuste stol kan håndtere op til 150 kilo, og uanset presset på stolen vil man kunne game i op til 8 timer non-stop, før kroppen overhovedet blot kan mærke, at man har siddet stille i denne tidsmængde. Ryglænet kan bøjes 170 grader tilbage, så du kan tage pauser, skulle det blive nødvendigt. For ekstra komfort følger der ligeledes ekstra puder med til læn­­­d og nakke.

Specifikationer:

 • Polstringsmateriale: PU og PVC Læder
 • Medfølgende ekstra puder til nakke og lænd
 • Justerbar ryglæn
 • Justerbar armlæn
 • Aluminiums bund stel
 • Kan holde til en vægt på 150 kg.
 • Tilt/vippemekanisme med låsemulighed

Stor, stærk og klar til kamp. DXRacer KING Gaming Chair er kun for konger.

Pris: 3149 kr.

DKRacer KIng god gamer stol

Vision Professionel gaming stol

Vi har igen set nærmere på nogle produkter, heriblandt et par af de mest populære gamer stole. Mange stole levede op til forventningerne, men én stol virkede særligt imponerende. Det drejer sig naturligvis om Vision Professionel gaming stolen fra MM Vision, der er perfekt til gaming og øvrig computerbrug.

Et cool og specielt design

MM Visions gaming stol er deres helt egen unikke designet gaming stol. Det indtryk får man hurtigt, når man første gang tager et kig på den. De sorte og røde farver giver den et varmt look, som gør, at man får lyst til at sætte sig, når der skal games seriøst. Sædet og ryglænet består af fast skumpolstring, der først og fremmest ser lækkert ud, men som også giver en god komfort. Selve beklædningen er kunstlæder i høj kvalitet, hvilket også passer godt ind i enhver møblering.

Der er altså ingen tvivl om, at designet med det samme signalerer kvalitet. Der er tale om en professionel gaming stol, som derudover bringer et fedt og nytænkende design på banen. Det var en af de ting, der særligt gjorde os imponerede af stolen, men som du vil finde ud af om lidt, var det langt fra det eneste.

Funktionaliteten helt i top

Nok om designet – for det mest relevante som gamer er jo at få en funktionel stol med høj komfort og lang holdbarhed. Og det er lige præcis, hvad denne Vision gaming stol har at tilbyde.

Vi har først og fremmest det gode siddemateriale, som blev beskrevet lidt tidligere. Men herudover er der masser af andre lækre features. Her kan vi tage udgangspunkt i de fleksible armlæn, hvor du nemt kan justere dem, men også den meget alsidige højdeindstilling, som sædet har. Du kan indstille både højde og ryglæn således, at det passer perfekt med bord og skærm. Ryglænet kan tilmed skiftes helt fra 90 til 180 grader, så stolen bør passe til enhver tænkelig siddeposition.

Hjulene er lavet af nylon, hvilket beskytter gulvet. De er robuste og giver fremragende stabilitet. De flytter sig ikke ved små bevægelser, hvilket jo ellers sagtens kan ske, når man er i gang med en intens gamingsession. Men til gengæld glider de også fint, når man rent faktisk ønsker at skifte stilling eller position.

Med denne stol kan du game i timevis uden problemer.

Materialet holder i årevis, så stolen er en fin langtidsinvestering.

Specifikationer:

 • Polstringsmateriale: Kunstlæder
 • Ekstra puder til nakke og lænd
 • Justerbar ryglæn (fra 90 til 180 grader)
 • Justerbar armlæn
 • Kan holde til en vægt på 150 kg.
 • Solid polstring der holder formen
 • Optimal støtte for ryg

Pris: 1499 kr.

Corsair Gaming T1 Race stol gamer stol

Nordic Gaming Carbon stol

Nordic er et af de større selskaber, der laver ergonomiske gaming stole. Nordic er teknisk set opdelt i to forskellige selskaber, Nordic Gaming og Nordic Active. Nordic gaming specialiserer sig i gamer stole og gamer borde. Dette afspejler sig også helt klart på deres produkter, når man ser på dem. Produkterne bliver lavet til at have en lang levetid og så du kan sidde i dem i timevis uden problemer.

Nordic spytter kontinuerligt nye, stærke stole ud på markedet, og dette er endnu en i rækken af ergonomiske kontorstole, der egner sig til gamere uanset behov. Ergonomisk betyder, at stolen egner sig til længere tids brug, fordi kroppen ikke lider overlast af at sidde i den samme positur hele dagen lang. Ud over at være stolen er velegnet rent praktisk er den også lækker at se på – og den minder på mange måder om en racerstol fra en bil.

Den helt store fordel ved denne stol er dog, at den støtter nakke, ryg og bagdel suverænt, så du ikke skal tænke på, hvorvidt du nu kan holde til al den gaming. Den egner sig derfor også godt til længere tids arbejde og andre aktivitet, som kræver din tilstedeværelse foran skærmen i en god mængde tid. Og det er uanset om det er højintense FPS-spil, der kræver ret ryg og fuld koncentration, eller om du skal slappe af mere tilbagelænet med simplere simulationsspil.

Med Nordic Gaming Chair i sort får du en model, der sikrer dig fantastisk komfort og støtte til utallige timers kamp. Det er let at navigere rundt, og når du har brug for en slapper, kan du læne dig et langt stykke tilbage uden at påvirke stolens gode effekt på din krop. De bløde, men alligevel kraftige materialer giver den en suveræn pasform.

Komfort, kvalitet og kraftfuldt design. Din krop vil aldrig sige stop.

AKRacing gamer stol i god kvalitet

Specifikationer:

 • Polstringsmateriale: Stof
 • Ryglænet kan vippes til flere positioner
 • Justerbar højde for armlænene
 • Kan holde til en vægt på 150 kg.
 • Gratis puder medfølger: En til den nederste del af ryggen og en nakkestøtte

Komfort, kvalitet og kraftfuldt design. Din krop vil aldrig sige stop

Pris: 1189 kr.

Arozzi Monza Gaming Stol

Arozzi Monza er en international leverandør af gaming-udstyr – og det indebærer jo naturligvis også stole til gaming. De har gennem længere tid været fast leverandør af udstyr til blandt andet Orbit, Team Xenex og Noble, der gør sig i blandt andet Overwatch, Hearthstone, CS:GO, DOTA 2, Mortal Kombat og Call of Duty. Stolen egner sig altså både til action og de mindre adrenalinfremkaldende spil.

Stolen kommer i et super stilet design, hvorfra du kan vælge mellem flere forskellige farver. Du får altså en stol, der er god at sidde på og spille i, som samtidig passer ind i drengede stil på værelset. Med Arozzi er der altid fart på, og denne model er ingen undtagelse. Armlænet har en ekstra tyk polstring, der gør, at du får det ekstra niveau af komfort.

Det lækre syntetiske PU-læder sikrer dig en suveræn gaming-oplevelse gang på gang. Stolen er nemlig nem at rengøre, og samtidig er den utrolig slidstærk, så den kan holde i mange år frem på trods af konstant brug. Selvom stolen har en masse stærke funktioner, er det en model, der ikke vejer alverden, og den er derfor nem at få ind ad døren og op og ned ad trapper. Skal du til LAN-events og arrangementer, kan den altså også medbringes.

Arozzi Monza Gaming stol

Stolen er ergonomisk designet, så du får en god spilleoplevelse, uden at det tærer på kroppen. Du kan altså bruge adskillige timer i træk uden at have brug for pauser til nakke og ryg. Du kan også slappe af i stolen og udnytte, at ryglænet kan skubbes langt tilbage og holdes fast via stolens låsefunktion.

Let, brugervenlig og fantastisk til prisen. Arozzi har gjort det igen.

Plus – God pris og brugervenlig

Pris: 1199 kr.

Paracon BRAWLER Gaming Stol

Paracon er et dansk mærke, der altid har været garant for kvalitetsløsninger til billige priser. Navnet ringer måske ikke en klokke lige nu, men vi er sikre på, at de i fremtiden vil etablere sig på den helt store scene – og det er blandt andet på grund af deres gamer stole, som vi kan vise frem for dig her. BRAWLER-modellen er en helt klassisk gaming stol med alt, hvad der hører til, til en fornuftig lav pris.

Med en Paracon gaming stol får du et skarp design i en kvalitet, der ikke kan matches på prisen mange andre steder. Stolen kommer i det velkendte racerbildesign, og du kan få den i både ren sort og sort i kombination med rød, grøn, hvid og blå alt efter, hvad der nu engang passer dig og din stil.

Stolen er udviklet af gamere for gamere. Den har derfor en sublim pasform, der ikke efterlader kroppen øm efter mange timers brug. Vi anbefaler naturligvis sporadiske pauser for øjnenes og hovedets skyld, men for kroppen bliver det ikke strengt nødvendigt med denne ergonomiske kontorstol.

Geekunit gamer stol

Prisen er dog produktets absolutte højdepunkt. Du får en gaming stol fuldt ud på linje med nogle af de bedste på markedet, men til en noget billigere pris – og derfor smider vi en anbefaling i Paracons retning. Det er de færreste, der kan levere denne type af kvalitet til de priser, der bliver udbudt.

Værdi for pengene. Et naturligt førstevalg.

Pris: 999 kr.

Arozzi Verona Gaming Chair

Som andet typisk Arozzi-udstyr kommer denne stol i et letvægtsdesign, der gør den både brugervenlig og nem at håndtere. Arozzi har et stærkt netværk af partnere, der inkluderer organisationer som Team Xenex, Orbit og Noble, der blandt andet gør sig ud i populære spil som Overwatch, DOTA 2 og Counter-Strike. Denne gaming stol har et lidt atypisk design, men dette er udelukkende for, at din gaming-oplevelse bliver optimeret.

Det er en ergonomisk stol, der giver din krop den behandling, som den fortjener. Det er vigtigt ikke at skade kroppen ved at sidde i den samme stilling for længe ad gangen, men det tager Arozzi højde for i denne model. Stolen kommer i et typisk Arozzi-design med sans for detaljerne uden, at det tager overhånd.

Som de andre gaming stole fra brandet kommer denne stol også med PU-læder, der gør det nemmere både at rengøre stolen og samtidig undgå at slide den ned med for meget brug. Du får en model, som kan holde til langt ud i fremtiden – uanset om dit forbrug er lidt ud over det normale. Du er en gamer, og derfor skal det holde til det.

Billig og god gamer stol

Stolen er let og nem at flytte rundt. Den smidige metalkonstruktion sikrer dig god mobilitet uden, at det påvirker kvaliteten af spilleoplevelsen. Bevæg dig rundt, som du ønsker, og giv de andre baghjul inde i spillet. Du får ligeledes en række af særindstillinger til armlænet, ryggen og selve højden.

Letvægter med stil. En holdbar løsning.

Pris: 1889 kr.